Hoe maak je een account aan? Heel simpel, je kunt de stapjes in deze video volgen of het onderstaande stappenplan bekijken voor de stap-voor-stap instructies. Belangrijk bij het aanmaken van jouw account is dat je de juiste community code gebruikt. Deze community code heb je via de mail ontvangen.

Voorbereiding:
Android (Samsung, etc.): Download de ‘Google Fit’ applicatie uit de Google Play Store en stel deze activity tracker in.
iOS (Apple): Check of jouw Gezondheid app (Health) juist is ingesteld en stappen telt.

Aan de slag met It’s my life:

1. Download de Fitcoin app via deze link .
  2. Registreer je door je e-mailadres in te vullen
  3. Verzin een wachtwoord en gebruik minimaal 8 tekens, een getal en een hoofdletter.
  4. Ga akkoord met de Privacyverklaring en gebruiksvoorwaarden.
  5. Vul de juiste Community code.
  6. Bevestig je registratie via de link die je ontvangt op het door jou opgegeven e-mailadres.
  7. Klik op ‘Start met het verdienen van Fitcoins’, volg de stappen, en voltooi jouw account.
  8. GO: Tel stappen, verzamel Fitcoins, en geef deze uit voor gezonde producten en diensten!

Het registreren op de app is zo gedaan en je kan dus binnen mum van tijd aan de wandel.